Geen categorie 28 mei. 2021

Ga mee kopje-onder met de nieuwe Loser!

Nog een week en dan kunnen we weer lachen met Bram Botermans! Deel 15 van de grappige serie Het leven van een Loser verschijnt 1 juni en is het perfecte vakantieboek dat ook gewoon vanaf de bank gelezen kan worden. Perfect voor lezers vanaf 9 jaar.

Een boodschap van Jeff Kinney, de auteur: ‘Corona was een grote uitdaging voor kinderen. Ik schreef Kopje-onder in de hoop kinderen aan het lachen te maken en ze een leuke schermpauze te bieden. Ik hoop dat we snel een keerpunt bereiken in deze pandemie en dat er betere tijden komen. Maar nu lijkt het me het beste dat kinderen verdwalen in een boek.’

Zijn jullie thuis ook fan? Lees dan snel verder, want er komt een leuke actie aan!

Hier gaat Kopje-onder over

Op zoek naar avontuur reist de familie Botermans met een camper door het land. Maar de vakantiestemming slaat om wanneer ze stranden op een camperpark – niet bepaald een zomerparadijs. En dan worden ze ook nog eens overvallen door een epische wolkbreuk en stijgend water! Is dit avontuur nog te redden of verzuipt de vakantie? Gaat Bram kopje-onder?

Dag van het grote Kopje-onder-waterfeest

Om te vieren dat de nieuwe Loser verschijnt roepen wij 11 juni 2021 uit tot dé dag van het grote Kopje-onder-waterfeest, want Bram Botermans houdt wel van een waterfeestje! Alle kinderen kunnen deze vrijdag meedoen, gewoon in hun eigen tuin, op straat of op het schoolplein! We organiseren het samen met Bruna en leuk nieuws: als je Kopje-onder koopt, krijg je een gratis waterfeestpakket (OP = OP) mee! Inclusief waterballonnen. Dat wil je toch niet missen?

Ga vanaf 1 juni dus snel naar jouw dichtstbijzijnde (Bruna)boekhandel!