Nieuwsberichten 16 juni. 2017

‘Fiona’ van Harry Bingham: Boek van de Maand mei

‘Aan de kant, Lisbeth Salander, Fiona komt eraan!’ Rechercheur Fiona is het intrigerende hoofdpersonage uit de gelijknamige thriller van Harry Bingham, het eerste deel van een nieuwe serie. ‘Wat een schot in de roos en wat een mooie vertaling!’, schrijft Nicolet Steemers in Tubantia. Fiona is zojuist verschenen bij De Fontein Crime en in mei Boek van de Maand bij VBK.

Gedurende de hele maand mei besteden we aandacht aan het boek op Twitter, LinkedIn, Facebook en Boekenwereld.com.

Over Fiona

harry-bingham-fionaRechercheur Fiona Griffiths is jong, toegewijd en slim. Maar er is iets dat zij angstvallig verbergt. Iets dat te maken heeft met haar onvermogen om te huilen. Met haar vertrouwdheid met de doden. Met het mysterieuze gat in haar cv. Wanneer ze in haar eerste zaak de moord op een jonge vrouw en haar dochtertje moet onderzoeken, en er meer gruwelijke moorden volgen, wordt Fiona gedwongen de confrontatie aan te gaan met haar donkerste geheimen. En met een verleden dat ze nooit echt achter zich heeft kunnen laten …

Preview Fiona

Benieuwd naar Fiona? Lees hieronder een preview met de eerste drie hoofdstukken.

Bestel nu

Fiona’s speurtocht

Help jij Fiona in haar speurtocht? Op bit.ly/ikbenfiona stelt ze haar vragen. Als je de preview hebt gelezen, kun je telkens het goede antwoord geven. Met de aanwijzingen weet je welke letters je moet onthouden uit het antwoord. Deze letters vormen na 4 weken een woord. Mail dit woord vóór 15 mei naar ikbenfiona@gmail.com en maak kans op een mooie reis naar Wales, de thuisbasis van Fiona.

Fiona is actief op social media: volg haar op Twitter en Facebook. Lees ook Fiona’s blogs op Crimezone.nl.

Over Harry Bingham

Harry Bingham is bankier en schrijft daarnaast thrillers. Fiona is zijn eerste thriller met detective Fiona Grifiths in de hoofdrol.

De pers over Fiona

  • ‘Stoere jongedame met beschadigde persoonlijkheid: die wordt terecht een hype.’ Vrij Nederland
  • ‘Wat een schot in de roos en wat een mooie vertaling!’ Tubantia
  • ‘Er zijn van die boeken waardoor je wordt gegrepen. Zoals Fiona.’ Grazia