Nieuwsberichten 8 april. 2019

Echo van Thomas Olde Heuvelt Boek van de Maand april

Na zijn wereldwijde bestseller HEX is Thomas Olde Heuvelt nu terug met Echo. Een huiveringwekkende thriller over obsessie, bezetenheid en de onverwoestbare kracht van de natuur. Echo verschijnt op 7 mei 2019.

Reserveer het Boek van de Maand in april zonder verzendkosten via Boekenwereld.com en je hebt hem op de dag van verschijnen in huis!

Over Echo

Nick Grevers en zijn klimmaatje Augustin worden aangetrokken door de Maudit, een afgelegen berg in de Zwitserse Alpen. Documentatie over de berg is schaars, het is er ongewoon stil, en als ze de vallei betreden bekruipt ze het onheilspellende gevoel dat ze niet alleen zijn.

Niet veel later is Augustin dood en ontwaakt Nick uit een coma. Hij is verminkt en heeft zijn gezicht in het verband. Een moeizame revalidatie wacht, maar algauw beseft Nick dat het niet alleen het trauma van het ongeluk is dat hem achtervolgt. Er is iets in hem gewekt…

Thomas Olde Heuvelt overtreft zichzelf met Echo. Een verpletterend boek waar je vanaf de gruwelijk spannende openingsscène diep in verdwijnt.

Over Thomas Olde Heuvelt

Thomas Olde Heuvelt (1983) won in 2015 als eerste Nederlandse auteur een Hugo Award. Hij brak internationaal door met zijn thriller HEX, die inmiddels verscheen in meer dan 30 landen, waaronder Amerika, Engeland, Italië, Frankrijk, Spanje, Brazilië, Duitsland, China en Japan. Een Amerikaanse tv-serie is in de maak.

Thomas Olde Heuvelt is auteur van het Geschenk van de CPNB Spannende Boeken Weken, Dolores Dolly Poppedijn. Tijdens de Spannende Boeken Weken, van zaterdag 1 t/m vrijdag 21 juni 2019, geeft de boekhandel Olde Heuvelts geschenkboek cadeau aan haar klanten bij besteding van minimaal € 12,50 aan Nederlandstalige boeken.