Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Drie VBK-boeken genomineerd voor Beste Spirituele boek 2012

Tijdens de Maand van de Spiritualiteit wordt het Spirituele Boek van het Jaar 2012 verkozen. Uit een longlist van genomineerde boeken selecteerde de jury een top10; drie daarvan zijn van VBK.

 

Het gaat om:

 

Stemmen voor de verkiezing van het beste spirituele boek 2012 kan tot uiterlijk 19 januari. Uit de populairste boeken kiest de jury het winnende boek, dat op 25 januari bekend wordt gemaakt.

Organisatie

De Maand van de Spiritualiteit wordt gehouden van 12 tot en met 26 januari 2013. Het doel: zo veel mogelijk mensen laten kennismaken met spiritualiteit en zingeving. Ten Have is (mede)initiatiefnemer.

Speciale uitgave

Speciaal voor de Maand van de Spiritualiteit verschijnt bij AnkhHermes een speciale uitgave van De Stilte Spreekt van Eckhart Tolle. Dit boek sluit perfect aan op het thema van de Maand, ‘Stilte’. De verkoopprijs van deze titel is €4,95; retailers kunnen hem per zes exemplaren bij ons te bestellen.

Activiteiten

In het kader van de Maand organiseren verschillende partijen, waaronder de uitgeverijen van VBK, activiteiten. Bekijk een overzicht op de site van Maand van de Spiritualiteit.