Nieuwsberichten 12 juli. 2019

De nieuwe Nicci French is er: Huis vol leugens

Ruim een jaar hebben we er op moeten wachten: de nieuwe thriller van Nicci French! Nu is Huis vol leugens verkrijgbaar.

Na acht boeken met Frieda Klein in de hoofdrol is Nicci French terug met een nieuw, losstaand en opzichzelf te lezen thriller. Vol onderhuidse spanning is dit wederom een onvervalste Nicci French.

Neve Connolly vindt haar minnaar, dood. Ze belt de politie niet. Ze besluit iets anders te doen: ze maakt de plaats delict schoon om haar sporen te wissen. Een besluit met verregaande gevolgen.

Huis vol leugens verschijnt tegelijkertijd in paperback, gebonden editie, dwarsligger, e-book en luisterboek. Het boek kwam in week 28 nieuw binnen in De Bestseller60 op plaats twee.

Auteursbezoek

Van 5 tot en met 7 juli was het schrijversechtpaar naar Nederland. Zij bezochten meerdere winkels verspreid door het land, waaronder Bruna Leidsche Rijn, de Dwarsligger pop-up store op Utrecht Centraal, Boekhandel Veenendaal in Amersfoort en Boekhandel Paagman in Delft.

600ste dwarsligger

In de dwarsligger® pop-upstore op Utrecht Centraal, ter ere van het 10-jarig bestaan van de dwarsligger®, werd onder grote belangstelling de 600ste dwarsligger®, Huis vol leugens van Nicci French, aan het schrijversechtpaar overhandigd en konden lezers hun dwarsliggers laten signeren.

‘Nicci French tulp’

Tijdens een bezoek aan boekhandel Wagner in Sassenheim was er naast een signeersessie ook een bijzondere onthulling: ons land wordt een ‘Nicci French tulp’ rijker! Op 7 juli om ± 14.15 uur werd de tulp officieel gedoopt tot de ‘Nicci French tulp’. Willemien Wagner van de gelijknamige boekhandel nam het initiatief voor deze tulp.