Nieuwsberichten 16 juni. 2017

De kracht van het nu van Eckhart Tolle Boek van de Maand mei

Het is in 2017 twintig jaar geleden dat De kracht van het nu voor het eerst verscheen. Hoe bijzonder is het, dat dit boek al zo lang zoveel mensen helpt bij het vinden van rust en ruimte in hun hoofd en in hun leven? De kracht van het nu is daarom in mei Boek van de Maand op Boekenwereld.com en kost geen € 22,50 maar € 18; daarnaast betaal je geen verzendkosten.

In mei bestel je het Boek van de Maand zonder verzendkosten via Boekenwereld.com.

Over De kracht van het nu

Eckhart Tolle - De kracht van het nu

De kracht van het Nu is hét spirituele boek van het afgelopen decennium. Het beschrijft een boodschap die wereldwijd al miljoenen mensen bewuster heeft gemaakt. Want, we zijn ons denken niet. Eckhart Tolle nodigt je uit om jezelf van je verstand te bevrijden. Om je ware zelf te ontdekken en je identificatie met je onechte zelf, je ego, te laten varen. Zo verlos je jezelf van psychische pijn. Iedereen die zich overgeeft aan het Nu zal hierin slagen! Het leven is een aaneenschakeling van momenten in het Nu. Alles gebeurt in het Nu en alles vinden we in het Nu. Als we ons hiervan bewust worden, vinden we schoonheid, liefde, geluk, creativiteit, innerlijke vrede en bovenal ons ware zelf.

 

De rake uitspraken van Eckhart Tolle weten een wereldwijd publiek te boeien. De kracht van het Nu heeft vele mensen, van jong tot oud, vertrouwder gemaakt met spiritualiteit en biedt praktische handvatten om het Nu direct te ervaren.

Over Eckhart Tolle

Eckhart Tolle is een van de meest geliefde en inspirerende spiritueel leraren van dit moment. Zijn boeken, waarvan De kracht van het nu en Een nieuwe aarde het meest bekend zijn, staan al jaren op eenzame hoogte in de bestsellerlijsten. Eckhart Tolle inspireert met zijn boeken en lezingen wereldwijd miljoenen mensen om meer liefde, geluk, creativiteit en innerlijke vrede te vinden door veel meer in het Nu te leven.