Nieuwsberichten 5 oktober. 2018

De jongen in de sneeuw van Samuel Bjørk Boek van de Maand oktober

De jongen in de sneeuw, de nieuwe Samuel Bjørk, is het ijzingwekkende vervolg op Ik reis alleen en De doodsvogel met het beroemde rechercheteam Holger Munch en Mia Krüger. Het boek verschijnt op 9 oktober en is de hele maand oktober Boek van de Maand op Boekenwereld.

In oktober bestel je het Boek van de Maand zonder verzendkosten via Boekenwereld.com. Wil je een handtekening van de auteur in je boek? Die bestel je er nu gratis bij; stop het boek in je winkelwagentje en voeg de handtekening uit de aanvulsuggesties erbij. Wees er snel bij want de voorraad is beperkt!

Over De jongen in de sneeuw

Samuel Bjork - De jongen in de sneeuwIn een bergmeer wordt een 22-jarige ballerina gevonden, bruut vermoord. De politie vindt in het bos vlakbij een camera op een statief, precies gericht op de plaats delict. Het nummer ‘4’ is in de lens gekrast. Inspecteur Holger Munch is met verlof om te zorgen voor zijn dochter, maar besluit om terug te komen voor het onderzoek naar de ballerina. Mia Krüger, net ontslagen uit een afkickkliniek, is op weg naar een welverdiende vakantie in de Cariben wanneer Munch opduikt en haar vraagt om zich over de zaak te buigen. Ze besluit haar vakantie uit te stellen en te helpen met het onderzoek. Als Mia ook nog een van corruptie verdachte collega in de gaten moet houden, komt alles in een levensgevaarlijke stroomversnelling…

Over Samuel Bjørk

Samuel Bjørks Ik reis alleen werd direct na verschijnen een indrukwekkend – internationaal – succes. De serie met Holger Munch en Mia Krüger in de hoofdrollen wordt in meer dan 20 landen vertaald. Een Zweedse en een Amerikaanse tv-serie zijn in de maak.