Persberichten 16 juni. 2017

De Beste Boeken Live @ Ziggo Dome

VBK Uitgevers, LannooMeulenhoff en WPG Uitgevers bundelen hun krachten en organiseren maandag 25 augustus De Beste Boeken Live @ Ziggo Dome. Een dagvullend programma waarin boekverkopers en hun klanten centraal staan.

Programma Beste Boeken Live @ Ziggo Dome de-beste-boeken-live-@-ziggo-dome

Op het programma staan optredens van Femke Halsema, Santa Montefiore, Kees van Beijnum, Tosca Menten, Herman den Blijker, Remco Campert en vele anderen. Daarnaast komen de highlights van het najaar aan bod via commerciële presentaties en laten diverse uitgeverijen innovatieve marketingacties met concrete en direct toepasbare ideeën zien.

Hoe verleiden we klanten om boeken te kopen?

Juist in deze tijd, waarin de boekhandel het moeilijk heeft door veranderend koopgedrag, willen VBK Uitgevers, LannooMeulenhoff en WPG Uitgevers optimale suggesties doen om boeken onder de aandacht te brengen. De deelnemers aan het programma ‘Boekondernemer van de Toekomst’ van de KBB hebben onlangs aangegeven dat er bij boekverkopers behoefte is aan een meer klantgerichte beurs, in aanvulling op het bestaande aanbod. Vandaar dat deze drie uitgeefconcerns het initiatief hebben genomen een evenement te organiseren waarin de vraag ‘hoe verleiden we klanten om boeken te kopen’ centraal staat.

Inspiratie

De Beste Boeken Live @ Ziggo Dome is een dag om boekverkopers te inspireren, auteurs te ontmoeten en vooral in gesprek te gaan over sales en marketing. Het programma biedt ook ruimte aan het CRM-programma van Boek & Bedrijf en het marketingplein van Libris.

Inschrijven en informatie De Beste Boeken Live @ Ziggo Dome

Wilt u meer weten over De Beste Boeken Live @ Ziggo Dome? Neem contact op met Mark Beumer via info@debesteboekenlive.nl. Inschrijven kan op www.debesteboekenlive.nl.