Nieuwsberichten 21 juli. 2017

Dan Brown komt naar Nederland voor lezing over Oorsprong

Dan Brown komt in oktober naar Nederland. De Amerikaanse bestsellerauteur zal onder andere op zondag 22 oktober in Paradiso in Amsterdam een lezing geven over zijn nieuwe boek Oorsprong. Dit evenement organiseert Luitingh-Sijthoff in samenwerking met The John Adams Institute.

Dan Brown Oorsprong

Op 3 oktober 2017 verschijnt Browns langverwachte nieuwe thriller Oorsprong. De thriller zal in een select aantal landen op dezelfde dag verschijnen.

Volg hier het laatste nieuws over Dan Brown en Oorsprong.

Over Oorsprong

Professor Robert Langdon heeft opnieuw de hoofdrol. Ditmaal speelt het verhaal zich volledig af in Spanje, en wel in Madrid, Barcelona, Sevilla en Bilbao, de stad van het Guggenheim Museum.

Dan Brown weeft in Oorsprong wederom een mozaïek van codes, wetenschap, religie, geschiedenis, kunst en architectuur tot een razend spannende thriller. Maar er wordt een frisse draai gegeven aan de stijl die zijn handelsmerk werd doordat nu moderne kunst en innovatieve technologie een belangrijke rol spelen. Hierdoor wordt aan zijn schrijverschap een nieuwe dimensie toegevoegd.

De thrillers van Dan Brown worden in 56 landen uitgegeven en er zijn meer dan 200 miljoen boeken van verkocht. In Nederland en België zijn meer dan 5 miljoen exemplaren in Nederlandse vertaling over de toonbank gegaan.

Tickets lezing Dan Brown in Nederland

Kaarten voor de lezing zijn verkrijgbaar via www.john-adams.nl. Het evenement vindt plaats van 15.00 tot 16.30 uur in Paradiso in Amsterdam. Kaartprijzen zijn: € 13,00 (John Adams-leden), € 15,00 (studenten) € 19,00 (overige).

Het complete programma van het bezoek van Dan Brown wordt eind augustus bekendgemaakt op danbrown.nl.