Vitaliteitsjournal op maat

Wilt u uw personeel uitdagen om gezonder te leven en meer te genieten? Wij hebben een Vitaliteitsjournal ontwikkeld, dat we voor u op maat kunnen maken. De journal bestaat uit 28 uitdagende challenges op het gebied van gezonde voeding, mindfulness, beweging, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Op een leuke en motiverende manier worden medewerkers uitgedaagd kleine stappen te zetten naar een nog gezonder en leuker leven. Start de dag bijvoorbeeld eens met een koude douche, maak een ochtendwandeling of kom uit uw comfortzone met Pilates.

Invulling van de journal

Elke challenge bestaat uit een introductie, uitleg over de positieve gevolgen en bevat vragen om direct de ervaringen op te kunnen schrijven. Daarnaast vindt u in de journal leuke wist-u-datjes, gezonde recepten om direct mee aan de slag te gaan en grappige quizjes. Na de 28 challenges stopt het niet; er is voldoende ruimte om ook eigen challenges te bedenken.

Op maat gemaakt voor uw medewerkers

Uw eigen Vitaliteitsjournal is al mogelijk vanaf 500 stuks. We kunnen de journal geheel naar uw wens personaliseren, bijvoorbeeld met een eigen omslagontwerp, voorwoord en nieuwe challenges.

Een week vol vitaliteit voor medewerkers van SVRZ

Zeeuwse zorgspecialist SVRZ organiseerde onlangs voor haar medewerkers de SVRZ Vitaliteits4Daagse met inspirerende sprekers, webinars en workshops. Alles stond deze dagen in het teken van vitaliteit. Zo waren er sportlessen, gezonde lunches en mindfulness-trainingen. Om ook na deze vier dagen aan de slag te blijven met het thema vitaliteit, gaf zij haar medewerkers de Vitaliteitsjournal cadeau. Aan de hand van 28 leuke challenges wordt het personeel uitgedaagd nog gezonder te leven en meer te genieten. Bekijk het eindresultaat hieronder.

Onze andere cases