Alles kan op maat

VBK maakt kookboek op maat voor ZorgSaam

VBK Uitgeversgroep maakte een kookboek helemaal op maat voor ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen. De Zorggroep deed het boek in 2019 als kerstgeschenk cadeau aan alle medewerkers en vrijwilligers.

 

De zorggroep kwam in contact met VBK uitgevers omdat ze een persoonlijk geschenk wilden toevoegen aan het kerstpakket dat ze bij Trendz hadden samengesteld. Accountmanager Quirin Scheele ging aan de slag, verdiepte zich in de visie van de zorggroep en bedacht (in samenspraak met Trendz) een concept.

Het werd een kookboek met recepten afgestemd op de kernwaarden van ZorgSaam, met persoonlijke interviews en recepten van medewerkers. Om het boek nog persoonlijker te maken, zorgde ZorgSaam zelf voor acht uitgeschreven interviews met werknemers en een voorwoord van de directeur.

Reactie van ZorgSaam

“ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen heeft een eigen kookboek laten maken met als titel Lekker VoedSaam. Dit boek geven we in 2019 als kerstgeschenk aan onze medewerkers en vrijwilligers. In het boek staan gezonde en lekkere recepten die bijdragen aan de invulling van onze kernwaarde ‘Vitaliteit’. In het boek staan verder interviews en recepten van ZorgSaam-medewerkers. De uitgever heeft geadviseerd bij de keuze van de recepten. Zij hebben hier een voorstel voor uitgewerkt, wat wij konden aanvullen of aanpassen. De recepten passen bij de streek en bij onze Bourgondische cultuur. Het resultaat is een echt “eigen” boek van ZorgSaam geworden, waar wij trots op zijn.”

Wij denken graag met je mee

Wil je ook een gepersonaliseerd boek cadeau doen aan je werknemers? Van concept tot geprint boek, wij denken graag met je mee. Heb je zelf al een duidelijk idee, dan helpen wij bij de productie.

Neem contact op met Quirin of een van onze andere accountmanagers voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.