Scheurkalender op maat

Wij maken scheurkalenders geheel op maat; met uw logo, eigen voorwoord en gevuld met de door u gekozen thema’s. Maak de scheurkalender nog persoonlijker met bijvoorbeeld wist-je-datjes over uw organisatie, deel de favorieten recepten van uw medewerkers of hun lievelingsuitjes in de buurt.

Waarom een op maat gemaakte scheurkalender?

Het samenstellen van de scheurkalender

Het samenstellen van de scheurkalender gaat gemakkelijk aan de hand van 2 stappen.

Stap 1: Kies de vormgeving die bij uw merk of bedrijf past.

  1. Sierlijk
  2. Robuust
  3. Modern
  4. In eigen huisstijl

Binnenwerk zowel mogelijk in zwart/wit als kleur.

Stap 2: Maak een keuze uit de vele verschillende thema’s

Maar we hebben nog veel meer thema’s, zoals filosofie, geschiedenis, natuur, creatief en humor. Liever een ander thema? We denken met u mee.


Een jaar lang inspiratie voor medewerkers van SVRZ

Zeeuwse zorgspecialist SVRZ ging u al voor. Voor hen maakten we passend bij het kerstpakket een scheurkalender met elke dag van de week een eigen thema. Van een leuke gespreksstarter op dinsdag, een uitdagende brein- en geheugentraining op vrijdag tot een lekker (Zeeuws) recept of een leuk uitje in de buurt voor in het weekend. SVRZ deelden daarbij ook eigen wist-je-datjes over de organisatie, met deze persoonlijke scheurkalender voor het personeel als eindresultaat. Benieuwd? Bekijk de SVRZ-scheurkalender op onze website.


Inspiratie en motivatie op het werk voor medewerkers van Driessen

HRM-dienstverlener Driessen was op zoek naar een origineel en persoonlijk eindejaarsgeschenk voor hun medewerkers. VBK kwam met het idee voor een scheurkalender: Happy@Work. Met iedere dag een tip, quote of weetje voor een jaar lang inspiratie en motivatie op het werk. Een deel van de inhoud leverde Driessen zelf, een deel kwam bij VBK vandaan. Bijkomende wens: het moest door de brievenbus passen. Met de juiste papierkeuze (dun, maar toch stevig) en het weekend op één pagina, maakte VBK dit geschenk letterlijk op maat.


Over ons

VBK uitgevergroep is marktleider in de Nederlandse algemene boekenmarkt. Samen met onze verschillende uitgeverijen vertegenwoordigen we ruim 7500 verschillende auteurs; van Jamie Oliver, Heel Holland Bakt en BBQ-koning Jord Althuizen tot life coach Kelly Weekers. Naast boeken verschijnen er bij ons ook jaarlijks verschillende scheurkalenders, waaronder die van Happinez en Taalvoutjes. We beschikken hierdoor over een schat aan prachtige content die we inzetten voor uw scheurkalender. Verras uw medewerkers dus met chefwaardige recepten voor in het weekend, leuke weekendtips van bekende reisbloggers en de leukste Taalvoutjes. We hebben het allemaal in huis!

Contactgegevens

Benieuwd naar de mogelijkheden om een op-maat-gemaakte scheurkalender cadeau te geven? Neem contact op met onze accountmanager Quirin Scheele via qscheele@vbku.nl of 06 2774 5494.

Onze andere cases