Zakelijk

Kookboek van Vivian Reijs cadeau bij Vichy gezichtsverzorging

In februari 2019 ontvingen consumenten bij aankoop van hun favoriete Vichy gezichtsverzorging tijdelijk een kookboek van Vivian Reijs (t.w.v. € 19,95) cadeau. Het ging hier om een speciale Vichy-editie van haar eerste boek Gezonder met Viv.

Het boek werd in samenspraak met Vichy en Link Business Creatives geheel naar wens op maat gemaakt. Het boek kreeg o.a. een nieuwe omslag en een kleiner formaat. Vichy verrijkte het boek met een eigen voorwoord, gaf achtergrondinformatie over het merk en voegde een kortingsbon toe als stimulans voor een vervolgaankoop.

In het boek vind je naast de 10 gouden tips van Vivian Reijs voor gezond eten en leven vooral de meest heerlijke recepten die goed zijn voor je gezondheid en je helpen je huid te laten stralen.

Het boek was verkrijgbaar in de apotheek of via één van de aangesloten Vichy webshops. Vivian Reijs speelde tijdens deze actie een actieve rol in de promotie van deze marketingactie door de inzet van haar socialmediakanalen en een signeersessie in een Amsterdamse apotheek.