Een boek als kerstgeschenk voor personeel of relaties

Een boek is het perfecte kerstgeschenk voor uw personeel of relaties. Werkelijk iedereen wordt blij van een mooi kookboek, een spannende thriller of een inspirerende scheurkalender. Voor boeken en scheurkalenders bent u bij ons aan het juiste adres.

VBK uitgevergroep is marktleider in de Nederlandse algemene boekenmarkt. Samen met onze verschillende uitgeverijen vertegenwoordigen we ruim 7500 verschillende auteurs; van Jamie Oliver en Heel Holland Bakt tot Esther Verhoef en Dan Brown.

Boek in het themakerstpakket

Een boek leent zich perfect als (hoofd)product in een themakerstpakket. Bijvoorbeeld een Smokey Goodness in een BBQ-pakket en een inspiratieboek van Lonely Planet in een reispakket. Dit is al mogelijk vanaf 10 stuks. Weet u al welke thema’s u wilt gaan voeren en lijkt het u leuk om hier een boek aan toe te voegen? Neem dan contact met ons op. Eerder mag ook; we denken graag vanuit onze boeken mee over onderscheidende thema’s.

Boeken in het eigenkeuzeconcept

Een boek is door consumenten een veel gekozen cadeau in het eigenkeuzeconcept. VBK Uitgeversgroep bestaat uit 12 uitgeverijen met elk haar eigen specialisme. Hierdoor kunnen we een mooi en breed boekenassortiment voor u samenstellen. Graag kijken we met u naar een passend boek voor uw eigenkeuzeconcept; we kunnen u alles vertellen over de verwachte toptitels voor de cadeauperiode.

Boek op maat als kerstgeschenk

Naast de reguliere boeken kunt u bij ons ook terecht voor op maat gemaakte boeken. Voor ZorgSaam zorggroep maakten wij een gezond kookboek op maat, waar wij content uit verschillende kookboeken combineerden met interviews, favoriete recepten van werknemers en een voorwoord van de directeur.

Scheurkalender op maat

Wij geven jaarlijks ook verschillende scheurkalenders uit, waaronder die van Happinez en Taalvoutjes. We beschikken hierdoor over een schat aan prachtige content die we gebruiken voor op maat gemaakte scheurkalenders. Het samenstellen van uw eigen scheurkalender gaat aan de hand van twee gemakkelijke stappen. Lees op onze website meer over de mogelijkheden. Zeeuwse zorgspecialist SVRZ ging u al voor. Voor hen maakten we passend bij het kerstpakket een scheurkalender met elke dag van de week een eigen thema.

Meer weten over onze kerstgeschenken?

Wilt u graag meer weten over onze boeken, scheurkalenders of maatwerkproducten als kerstgeschenk? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers: Quirin Scheele (qscheele@vbku.nl / 06 2774 5494) of Maaike Schrijvers (mschrijvers@vbku.nl / 06 1490 9433).

Onze andere cases