Uw event, onze organisatie

Evenementen organiseren

Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van events. Het is een uitstekende manier om uw naam of merk onder de aandacht te brengen of de band tussen uw medewerkers of met uw klanten aan te halen. VBK heeft de kennis, kunde en relaties om allerlei soorten evenementen te organiseren, van workshops tot festivals.

Meet & eat

Als grootste culinaire uitgever kunnen we bijvoorbeeld kookworkshops organiseren met dé chef-koks van dit moment. Zoals een barbecue-workshop door Jord Althuizen (bekend van Smokey Goodness). Of een patisserie-workshop door Hidde de Brabander (van de bestseller Patisserie). Maar we kunnen ook workshops organiseren met bekende auteurs op andere gebieden, zoals handwerken, taal (training, dictee), natuur, zingeving en lifestyle.

Groter publiek?

Wilt u een groter publiek bereiken? Dan kunt u uw naam verbinden aan een van de grotere events die we organiseren. Zoals het Geschiedenis Festival dat het Historisch Nieuwsblad jaarlijks organiseert of het Gala van de Wetenschap, georganiseerd door New Scientist. Met een interessant, interactief programma, waar jaarlijks vele belangstellenden op afkomen.

Geen omkijken naar

Wat voor soort event we ook voor u organiseren, we zorgen altijd dat de inhoud volledig is afgestemd op uw doelgroep. Wij leveren het bereik en nemen alles uit handen.

Onze andere cases