Een schat aan informatie

Contentleverancier

Als grootste uitgeefbedrijf van Nederland beschikt VBK over een schat aan content. Die kunt u door ons op maat laten uitgeven, maar u kunt er nog zoveel méér mee. VBK is ook uw partner bij de ontwikkeling van een spel, app, tv-programma of marketingactiviteit.

Stomende samenwerking

Een goed voorbeeld is de samenwerking met Pelgrim. Deze fabrikant van huishoudelijke apparatuur wilde hun stoomovens promoten. Ze vroegen VBK of ze daarvoor 25 stoomrecepten mochten plaatsen op hun actiewebpagina. De recepten komen uit het boek Kookschool Stomen (Uitgeverij Kosmos) en zijn ook gebundeld in een speciale uitgave, getiteld: Stoomze! Kopers van een Pelgrim-combi-stoomoven krijgen het kookboek cadeau.

Speel mee met VBK

VBK-uitgeverij Van Dale beheert een grote rijkdom aan woorden: content voor puzzelaars. Tot grote vreugde van de vele trouwe fans van LINGO (van 1989 tot 2014 dagelijks te zien op tv) ontwikkelden IDTV en het gamebedrijf Pauzeplay samen een LINGO-app, met alle belangrijke elementen van het televisiespel. De app werkt met de officiële LINGO-woordenlijst van Van Dale. En wist u dat de redactie van het Historisch Nieuwsblad de vragen maakt voor De Grote Geschiedenisquiz?

Onze content iets voor u?

De uitgeverijen van VBK bieden een enorme diversiteit aan informatie over de meest uiteenlopende onderwerpen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben er content over in huis. En als wij het niet in huis hebben, kennen we ongetwijfeld de juiste mensen die nieuwe content voor u kunnen maken of bestaande content kunnen bewerken.

Onze andere cases