Alles kan op maat

Boek op maat

Een uitgave op maat is meer dan een bestaand boek in een ander jasje. Het is een relatiegeschenk dat precies uitstraalt wat u wilt overbrengen. En VBK heeft zo’n gigantische schat aan non-fictie in huis, dat we voor ieder wat wils kunnen maken, altijd passend bij uw budget en in de gewenste oplage.

 

Crimineel lekkere recepten

Zo informeerde Dienst Justitiële Inrichtingen naar een kookboek voor in het kerstpakket. Die titel bleek helaas niet meer leverbaar. Toen ontstond een nog veel beter idee: een stoere special van Herman den Blijker, met recepten uit diverse eerder verschenen boeken. 47 crimineel lekkere gerechten, onder de toepasselijke titel Herman breekt uit. Het kerstpakket bleek zo goed te zijn ontvangen, dat DJI het wist door te verkopen aan andere ministeries.

Met plezier naar het werk

HRM-dienstverlener Driessen was op zoek naar een origineel en persoonlijk eindejaarsgeschenk voor hun medewerkers. VBK kwam met het idee voor een scheurkalender: Happy@Work. Met iedere dag een tip, quote of weetje voor een jaar lang inspiratie en motivatie op het werk. Een deel van de inhoud leverde Driessen zelf, een deel kwam bij VBK vandaan. Bijkomende wens: het moest door de brievenbus passen. Met de juiste papierkeuze (dun, maar toch stevig) en het weekend op één pagina, maakte VBK dit geschenk letterlijk op maat.

Inspirerende special op maat

De redactie van New Scientist maakte een inspirerende special op maat voor Utrecht Life Sciences (ULS). ULS is een organisatie die als doel heeft de verschillende instituten die gevestigd zijn op het Utrecht Science Park nog intensiever te laten samenwerken op het gebied van educatie, onderzoek en innovatie. De special geeft een korte indruk van de dagelijkse werkzaamheden van de onderzoekers, de verschillende disciplines en hoe belangrijk de samenwerking is tussen de verschillende partners. Voor de New Scientist-abonnees een mooi extraatje, voor ULS een prachtig visitekaartje.

Ook een boek als relatiegeschenk?

Omdat VBK over alle denkbare onderwerpen boeken uitgeeft, kunnen we altijd iets maken wat bij u past. Ook als u zelf nog geen duidelijk omlijnd idee hebt, denken we graag mee over de mogelijkheden voor een relatiegeschenk.

Onze andere cases