Alles kan op maat

Boek op maat

Een uitgave op maat is meer dan een bestaand boek in een ander jasje. Het is een relatiegeschenk dat precies uitstraalt wat u wilt overbrengen. En VBK heeft zo’n gigantische schat aan non-fictie in huis, dat we voor ieder wat wils kunnen maken, altijd passend bij uw budget en in de gewenste oplage.


Crimineel lekkere recepten

Zo informeerde Dienst Justitiële Inrichtingen naar een kookboek voor in het kerstpakket. Die titel bleek helaas niet meer leverbaar. Toen ontstond een nog veel beter idee: een stoere special van Herman den Blijker, met recepten uit diverse eerder verschenen boeken. 47 crimineel lekkere gerechten, onder de toepasselijke titel Herman breekt uit. Het kerstpakket bleek zo goed te zijn ontvangen, dat DJI het wist door te verkopen aan andere ministeries.


Met plezier naar het werk

HRM-dienstverlener Driessen was op zoek naar een origineel en persoonlijk eindejaarsgeschenk voor hun medewerkers. VBK kwam met het idee voor een scheurkalender: Happy@Work. Met iedere dag een tip, quote of weetje voor een jaar lang inspiratie en motivatie op het werk. Een deel van de inhoud leverde Driessen zelf, een deel kwam bij VBK vandaan. Bijkomende wens: het moest door de brievenbus passen. Met de juiste papierkeuze (dun, maar toch stevig) en het weekend op één pagina, maakte VBK dit geschenk letterlijk op maat.


Een kookboek op maat voor ZorgSaam

Voor ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen maakten we een kookboek op maat. De Zorggroep deed het boek in 2019 als onderdeel van het kerstpakket cadeau aan alle medewerkers en vrijwilligers. Zij kwamen met ons in contact omdat zij een persoonlijk geschenk wilden toevoegen aan het kerstpakket dat ze bij Trendz hadden samengesteld. Het werd een kookboek met recepten afgestemd op de kernwaarden van ZorgSaam, met persoonlijke interviews en recepten van medewerkers. ZorgSaam is erg trots op het eindresultaat.


Ook een boek als relatiegeschenk?

Omdat VBK over alle denkbare onderwerpen boeken uitgeeft, kunnen we altijd iets maken wat bij u past. Ook als u zelf nog geen duidelijk omlijnd idee hebt, denken we graag mee over de mogelijkheden voor een relatiegeschenk.

Onze andere cases