Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Boekrechten Killerbody dieet verkocht aan buitenland

De rechten van het megasuccesvolle boek Killerbody dieet van actrice, DJ en fitnessboegbeeld Fajah Lourens zijn verkocht aan het buitenland. Het boek verschijnt zeer binnenkort ook in o.a. Engeland, Australië, Canada, Zuid Afrika en India. Killerbody dieet domineert in Nederland al sinds verschijning in april 2016 de top van de bestsellerlijsten. Op verzoek van alle fans verschijnt begin volgend jaar een opvolger.

 

Killerbody dieet is een down to earth vertaling van de enorme hoeveelheid aan informatie over gezond afvallen en trainen. Het is een compleet 12 weken plan, met een dieetplan, voedings- en trainingsschema’s. Een killerbody is nu voor iedereen binnen handbereik. Het boek is gemaakt met behulp van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen.

Opvolger Killerbody dieet januari 2017

Naast de verkoop van de rechten aan het buitenland, heeft Fajah bekend gemaakt dat er een tweede Killerbody-boek in de maak is. Het boek staat vol lekkere, supersnelle recepten en is de perfecte aanvulling op het eerste boek. “Met mijn nieuwe boek kan iedereen snel een gezonde en voedzame maaltijd op tafel zetten die ook nog eens perfect aansluit bij het persoonlijke trainings- en voedingsschema”, aldus Fajah Lourens. Het boek verschijnt in januari 2017.