Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Boekenweek 2015 gestart; boekenweekgeschenk van Dimitri Verhulst

De 80ste Boekenweek is van start gegaan. De Boekenweek heeft als thema Waanzin, onder het motto Te gek voor woorden, en vindt plaats van zaterdag 7 maart tot en met zondag 15 maart. Iedereen die bij de boekhandel voor minimaal € 12,50 aan boeken koopt, krijgt van de boekwinkel het Boekenweekgeschenk De zomer hou je ook niet tegen van Dimitri Verhulst cadeau.

Over De zomer hou je ook niet tegen

dimitri-verhulst-de-zomer-hou-je-ook-niet-tegenDe zomer hou je ook niet tegen gaat over een man van begin zestig die een zwaar gehandicapte jongen ontvoert op de vooravond van zijn zestiende verjaardag. Ze bestijgen een bergtop in de Provence. Daar vertelt de man over de hartstochtelijke liefdesrelatie met de moeder.

 

De zomer hou je ook niet tegen werd positief ontvangen in de pers.

Over Dimitri Verhulst

Dimitri Verhulst (Atlas Contact) debuteerde in 1999 en schreef sindsdien onophoudelijk boeken, romans, verhalen, novellen, poëzie, toneel en columns. Zijn werk verschijnt in meer dan 20 talen over de hele wereld en hij wordt gezien als een van de grote schrijvers uit de Lage Landen. De klassieker De helaasheid der dingen werd bekroond met de Gouden Uil Publieksprijs, met Godverdomse dagen op een godverdomse bol won hij de Libris Literatuurprijs. De laatkomer verkocht binnen een half jaar meer dan 75.000 exemplaren en is over de hele wereld vertaald. Eind augustus verscheen zijn nieuwste roman Kaddisj voor een kut.

Dimitri Verhulst tijdens Boekenweek

Tijdens de Boekenweek reist Dimitri Verhulst het land door om lezingen te geven; bekijk op de website van Atlas Contact zijn tourschema.