Nieuwsberichten 16 juni. 2017

‘Zonder suiker in de supermarkt’ van Angela Dowden en Anne Marie Reuzenaar Boek van de Maand april

Welke producten zijn suikervrij en wat zijn suikerbommetjes? Zonder suiker in de supermarkt van Angela Dowden (met een voorwoord van Anne Marie Reuzenaar) toont je in één oogopslag wat je beter wel en niet kunt kopen in de supermarkt. Het boek staat in april in de spotlights bij VBK en is zonder verzendkosten te bestellen op Boekenwereld.com.

Over Zonder suiker in de supermarkt

zonder-suiker-in-de-supermarkt-anne-marie-reuzenaar-dowdenWelke producten zijn suikervrij en wat zijn suikerbommetjes? De boeken Zonder Suiker en 100% suikervrij zijn ware bestsellers. Suiker is gif voor je lichaam en zorgt voor ongezonde eetgewoontes.

 

Maar in ons drukke leven hebben we niet altijd de tijd om zelf te bakken met vervangers als stevia en om uitgebreid etiketten te scannen in de supermarkt. Zonder Suiker in de supermarkt toont je in één oogopslag wat je wel en niet kunt kopen in de supermarkt. Een overzichtelijk boekje, dat je mee kan nemen in je tas tijdens het boodschappen doen! Met een handig stoplichtsysteem van groen (suikervrij), via oranje (weinig suiker) naar rood (vol suiker).

Bestel nu

Inkijkexemplaar Zonder suiker in de supermarkt

Benieuwd naar Zonder suiker in de supermarkt? Bekijk hier gratis een paar pagina’s.

Persaandacht voor Zonder suiker in de supermarkt

Naar aanleiding van het verschijnen van Zonder suiker in de supermarkt was voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar begin maart te zien in Kassa. Het item zie je hieronder terug.

Op 12 mei verschijnt Natuurlijk! Zonder suiker koken en bakken, een gezond kookboek van Anne Marie Reuzenaar, zonder pakjes en zakjes, zonder suiker en vrijwel geheel koemelk- en glutenvrij.