Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Boek van de Maand november: Debet, Saskia Noort

Op 14 november verschijnt de spannende nieuwe thriller van Saskia Noort: Debet. In Debet ontrafelt Karen eindelijk het ware geheim van De eetclub, met gevaar voor eigen leven … In november staat Debet als Boek van de Maand in de spotlights bij VBK en is zonder bestelkosten te koop op Boekenwereld.com.

saskia-noort-debetOver Debet

Op een koude winternacht verongelukt Michel Brouwers, tv-producer. Met dit ongeluk komt er een einde aan alles waarin Karen, zijn echtgenote, geloofde. Het perfecte plaatje dat haar leven lijkt, blijkt een gruwelijke leugen wanneer alle spoken uit het verleden zich een voor een aandienen. Tussen het rouwen en het opvoeden van haar twee puberdochters door probeert ze de waarheid boven tafel te krijgen.

Ook keert ze in deze thriller terug naar de plek waar het allemaal begon: Bergen. Het dorp is in de greep van de economische crisis, evenals Karen en de vriendengroep van toen, De eetclub. Onder aanvoering van Simon, haar ex-minnaar, gaat de strijd om macht, geld en genot onverminderd door. In de literaire thriller Debet ontrafelt Karen eindelijk het ware geheim van De eetclub, met gevaar voor eigen leven.

Gesigneerd exemplaar?

Wil jij een door Saskia Noort gesigneerd boek hebben? Dat kan! Reserveer nu alvast een gesigneerd exemplaar, en krijg deze de dag van verschijning thuisbezorgd. Maar wees er snel bij. Er zijn slechts 50 gesigneerde exemplaren en OP=OP.

Bestellen

Koop Debet – zonder verzendkosten! – op Boekenwereld.com of in de boekhandel. Debet is ook verkrijgbaar als Dwarsligger.