Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Boek van de Maand maart: De kraamhulp

Op 25 februari verscheen bij Anthos|Literaire thrillers het nieuwe boek van Esther Verhoef: De kraamhulp. Kwetsbaarheid, wilskracht en moordlust vinden elkaar in een beklemmende, ontroerende pageturner: Esther Verhoefs engste thriller ooit.

kraamhulpOver het boek

Als Didi na een zware bevalling van haar eerste kindje aan bed is gekluisterd, is ze dolgelukkig met de hulp van de kraamverzorgster. Miriam, werkzaam bij de politie Rotterdam, kan de plotselinge dood van haar broer niet verwerken. Ze vermoedt kwade opzet van zijn mooie weduwe Hennequin. De kraamhulp beschrijft tien beslissende dagen uit het leven van drie jonge vrouwen.

Goede recensies

Het boek is goed ontvangen door de pers:
‘Beklemmend in de overtreffende trap.’ De Limburger
‘De verhaallijnen komen op ingenieuze wijze samen. Verhoef vertelt het verhaal effectief, met prikkelende cliffhangers.’ – NRC Handelsblad
‘Verhoef op haar best. Je houdt geen nagels over!’ – Veronica Magazine
‘Beklemmend drama vol nagelbijtende spanning.’ ***** Algemeen Dagblad
‘Superspannend boek met een verrassend einde.’Flair
‘Gruwelijk spannend.’ Boek

Eerste hoofdstuk

Benieuwd naar De kraamhulp? Lees via weblezen het eerste hoofdstuk.

Deze maand geen verzendkosten

De kraamhulp is in de boekhandel te koop en als Boek van de Maand in maart zonder verzendkosten te bestellen via Boekenwereld.com.

Ook als dwarsligger

De kraamhulp is bij uitstek geschikt om mee te nemen op vakantie of in de trein naar het werk. Daarom is het boek ook als dwarsligger te bestellen.

Signeersessies

Een gesigneerd boek is natuurlijk helemaal geweldig. Op de website van Esther Verhoef staat waar en wanneer ze signeert.