Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Boek van de Maand april: Heel Holland Bakt

Op 22 april verschijnt bij Kosmos Uitgevers Heel Holland Bakt, het kookboek bij de tv-hit van Omroep MAX. Het bakboek vol zoete en hartige recepten, tips en stap-voor-stap-instructies staat de hele maand april in de spotlights bij VBK en op Boekenwereld.com.
heel-holland-baktHet boek meteen bij verschijnen al in huis hebben? U kunt Heel Holland Bakt nu al reserveren op Boekenwereld.com. U betaalt dan geen verzendkosten.

Over Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt is het enige echte bakboek bij de tv-hitserie. Ook zo genoten van dit leuke bakprogramma van Omroep MAX? In Heel Holland Bakt: bakboek voor thuisbakkers vind je eenvoudige recepten tot aan technische uitdagingen en spektakelstukken. Van cake, brood en koekjes, tot hartig, patisserie en natuurlijk de heerlijkste taarten. Het ultieme kookboek voor iedereen die van bakken houdt!

Boordevol met de lekkerste, origineelste en spectaculairste recepten en duidelijk stap-voor-stap foto’s. Beleef Heel Holland Bakt opnieuw met prachtige beelden van de uitzendingen en de kandidaten. Met een voorwoord van de jury: Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.