Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Boek BBC-serie ‘Africa’ in juni bij Tirion Natuur

Vanavond begint bij de EO (Nederland 1, 20.30) een nieuwe BBC-serie met David Attenborough: Africa. In juni verschijnt bij Tirion Natuur het bijbehorende boek, Afrika, dat u nu al met € 5 voorintekenkorting kunt bestellen.
afrika-bbcBestel het boek Afrika op de site van EO en betaal € 29,95 in plaats van € 34,95. Boekhandels bekijken de speciale digitale boekhandelsfolder op onze site.

Over Afrika

Afrika is een prachtige reis door een uitgestrekt en zeer divers continent en een niet te missen aanvulling op de BBC-serie.

 

Nergens ter wereld is het ruiger, ongerepter, gevaarlijker – en tegelijkertijd ook adembenemend mooi – dan in dit mysterieuze continent. Dit prachtige boek vormt een spectaculaire reis door Afrika’s vijf unieke gebieden: de Kalahari, de Savanne, Congo, Kaap de Goede Hoop en de Sahara. Aanschouw nieuwe dieren en nieuw gedrag en leer Afrika van een andere kant kennen. Arenden die reusachtige vleermuizen vangen, apen die op antilopen jagen en een zenuwslopende giraffenstrijd, zijn slechts enkele voorbeelden van de spectaculaire verhalen en beelden uit het boek, waarmee de lezer uitgedaagd wordt om zijn ideeën over dit continent bij te stellen.

Voorbeeldpagina’s en trailer BBC Afrika

Bekijk hieronder een aantal voorbeeldpagina’s uit het boek, op Vimeo een trailer van de tv-serie.

 

Eerder al verscheen bij Tirion Natuur onder andere het boek Vogelvlucht (Earthflight), bij de BBC-serie Earthflight.