Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Boek met biografie Robin Williams verschenen

Bij Kosmos Uitgevers is de Nederlandse vertaling van het boek Robin Williams. When the laughter stops, de biografie van Emily Herbert over Robin Williams verschenen. Robin Willams. Als het lachen stopt ligt sinds 11 november 2014 in de winkels.

Inkijkexemplaar boek Robin Williams. Als het lachen stopt

Boek Robin Williams naast biografie ook ervaringsverhaal depressie

Robin Williams. Als het lachen stopt - Emily Herbert‘Een uiteenlopend Nederlands publiek is geschokt door het overlijden van Robin Williams’, aldus uitgever Martine Koelemeijer, ‘en de vraag die blijft hangen is: hoe kan iemand met zoveel talent en zo’n mooi leven zelfmoord plegen? Juist die vraag wordt in dit boek beantwoord. Daardoor is het naast een biografie ook een ervaringsverhaal over depressie.’

Over Robin Williams

Robin WilliamsRobin Williams (1951-2014) was een Amerikaans acteur en komiek. Hij werd bekend met rollen in onder andere Mrs Doubtfire, Jumanji, Aladdin, Good Will Hunting en Dead Poets Society. Voor zijn bijrol in Good Will Hunting kreeg hij in 1998 een Academy Award; daarnaast kreeg hij meer dan veertig andere acteerprijzen toegekend, waaronder Golden Globes voor onder andere Mork & Mindy, Good Morning, Vietnam en Mrs. Doubtfire.