Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Verlatingsangst en bindingsangst in RTL Boulevard: Liefdesbang van Hannah Cuppen Boekentip

Op 24 juni RTL Boulevard gekeken? In de Boekentip bespraken Albert Verlinde en Bol.com-boekenredacteur Janneke Siebelink het boek Liefdesbang van Hannah Cuppen. Het boek gaat over verlatingsangst en bindingsangst en hoe je hiermee om kunt gaan.

Verlatingsangst en bindingsangst in RTL Boulevard Boekentip

Op de website RTL Boulevard kijk je de RTL Boulevard Boekentip terug; op de site van Bol.com lees je meer over Liefdesbang.

hannah-cuppen-liefdesbang‘Bestaat er een wegwijzer naar geluk? Waarschijnlijk niet. Maar wat een bijzonder boek is dit! Leerzaam en ontroerend. En o, wat valt er veel te herkennen.’
Ernst Jansz (Doe Maar)

 

‘In vrijheid lief te hebben is een grote kunst die om moed vraagt op de juiste momenten. Dit is een boek waarop je kunt terugvallen als je het even niet meer zo goed weet.’
Monic Hendrickx (actrice)

Bestel nu

Verlatingsangst en bindingsangst overwinnen

Nu alvast meer weten over verlatingsangst en bindingsangst, en hoe je die overwint? Bekijk het inkijkexemplaar van Liefdesbang.

Over Liefdesbang

Hannah-CuppenHet fundamentele conflict tussen onze behoefte aan intimiteit enerzijds en de behoefte aan vrijheid anderzijds zorgt voor het spel van achtervolgen en weglopen, van aantrekken en afstoten. Het houdt ons gevangen in afhankelijkheidsrelaties. Waarom mensen met bindingsangst juist mensen met verlatingsangst aantrekken en andersom wordt duidelijk in het boek Liefdesbang.

Hannah Cuppen durfde zich kwetsbaar op te stellen en schreef Liefdesbang vanuit jarenlang zelfonderzoek. Daarnaast interviewde ze vele mensen over hun ervaringen met verlatingsangst en bindingsangst. Haar oplossingsgerichte boek biedt zo naast inzichten en tips ook veel authentieke verhalen uit de praktijk. Liefdesbang laat zien welke stappen je kunt zetten richting meer eigenwaarde, zelfliefde en verbinding zodat de liefde uiteindelijk weer een eerlijke kans krijgt.

Op de website van AnkhHermes lees je meer over Liefdesbang.

Over Hannah Cuppen

Hannah Cuppen werkt als Integraal Therapeut. Ze studeerde SPH, MWD, deed de Academie voor Spirituele Integratie en heeft diverse psychotherapeutische opleidingen gedaan. Ze heeft haar eigen praktijk. Als ervaringsdeskundige heeft ze zich beroepsmatig gespecialiseerd in verlatingsangst en bindingsangst.