Nieuwsberichten 15 februari. 2018

Beste Spirituele Boek 2018: Steeds leuker van Jelle Hermus (soChicken.nl)

Steeds leuker is gekozen tot het Beste Spirituele Boek van 2018. Er zijn meer dan 15.000 stemmen uitgebracht, waarvan de overgrote meerderheid op het boek van Jelle Hermus.

Jelle Hermus - Steeds leukerHet is de missie van Jelle Hermus om Nederland leuker, blijer en liefdevoller te maken, in kleine praktische stappen. Hij inspireert jaarlijks ruim 7 miljoen mensen via zijn website soChicken.nl, waar het draait om broeden op een leuker leven. Steeds leuker is zijn eerste boek. Het kwam bij verschijning direct op plek 2 in de Bestseller Top 60, en staat nu al 10 weken in die bestsellerlijst. Er zijn in drie maanden tijd ruim 20.000 exemplaren van het boek verkocht.

Dit schrijft het jurycomité over het boek: ‘Een leven waarin vrijheid, blijheid en betekenis de boventoon voeren: wie zou daar ‘nee’ tegen zeggen? Lastiger wordt het antwoord op de vraag hoe zo’n leven te verwezenlijken is. Maar Jelle Hermus weet raad. Hij neemt de lezer aan de hand, en nodigt haar met een aanstekelijke luchthartigheid uit om strategischer te leven, en om open deuren niet te schuwen, maar ze juist te gebruiken om door muren heen te lopen.’

Benieuwd? Bekijk hier het inkijkexemplaar en/of lees meer over Steeds leuker op de website van Kosmos Uitgevers.