Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Beste Spirituele Boek van 2016: Als jouw leven een cirkel is waar sta je dan? van Inez van Oord

Het Beste Spirituele Boek van 2016 is Als jouw leven een cirkel is waar sta je dan? van Inez van Oord (Kosmos Uitgevers). De vakjury van CPNB over het boek: “Inez van Oord schreef een fantastisch mooi en intuïtief boek.”

inez-van-oord-als-jouw-leven-een-cirkel-is-waar-sta-je-danBestel nuDe vakjury zegt verder over Als jouw leven een cirkel is waar sta je dan?: “Een titel die verfijnd is uitgegeven, origineel en speels, en tegelijkertijd wat betreft de inhoud diepgaand en gedegen is. Een caleidoscopisch dagboek dat voelt als een meeslepende reis met praktische levenslessen. Met dit boek heeft Van Oord iets prachtigs neergezet, een kroon op haar eerdere werk en inzet.”

Over Als jouw leven een cirkel is waar sta je dan?

Als jouw leven een cirkel is waar sta je dan? is een oproep om woorden als bezieling, verbeelding en verbinding terug te brengen in ons leven. Het gaat om de eenvoudige vraag: Waarom doe ik wat ik doe? Gaat het in ons persoonlijk leven of in ons werk alleen nog over ‘ik’ of ‘rendement’, of is er ruimte en tijd voor idealen, voor het andere, voor verbinding-maken? Hoe laat je je waarden zien in je doen en laten? Of zijn we die vergeten?

 

De rechten van het boek zijn inmiddels ook aan Duitsland verkocht.

Gratis inkijkexemplaar Als jouw leven een cirkel is waar sta je dan?

Over Inez van Oord

Bladenmaakster Inez van Oord kennen we als bedenker van de magazines Seasons en Happinez. En ze had succes: het zijn nog altijd grote merken.