Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Beste kookboek van 2016: Smokey Goodness van Jord Althuizen

Op 10 november 2016 is in Grand Theatre Boekhandel in Breda Smokey Goodness van Jord Althuizen uitgeroepen tot ‘Beste Nederlandse Kookboek van 2016’. En het was dubbel feest, want het boek won ook in de categorie beste fotografie en vormgeving (Remko Kraaijeveld en Erik Rikkelman).

Smokey Goodness - Jort AlthuizenDe vakjury over Smokey Goodness: ‘Het BBQ-thema is in dit boek van voor tot achter, op alle vlakken, doorgevoerd. Je ruikt de BBQ bijna. Het is een persoonlijk verhaal en een lekker vet boek met ruige recepten. Althuizen heeft zich werkelijk verdiept in de Amerikaanse barbecuecultuur en belicht die van alle kanten’.

Over Smokey Goodness

Smokey Goodness is het BBQ-kookboek van wereldkampioen Barbecue, Jord Althuizen. Met Smokey Goodness haal je het beste uit je BBQ. Met alles over (voor)bereidingen en temperatuurbeheersing, gouden tips en inspirerende recepten: van whole hog tot pulled pork en van sushi roll tot kip op een bierblikje. Voor je het weet ben je net zo verslingerd aan de grill, het vuur en de rook als Jord. Get your grill on!

Gratis inkijkexemplaar