Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Atlas Contact organiseert De Betere Boekenshow tijdens Boekenparade

Van 2 t/m 25 september is de Boekenparade: hét grootste boekenevenement van 2016 Jaar van het Boek. Op 9 september organiseert Atlas Contact De Betere Boekenshow.

De betere boekenshow

De Betere Boekenshow

De Betere Boekenshow is een gelikte literaire talkshow waarin een verbod op voorlezen geldt. Of nou ja: behalve voor Jente Posthuma, maar zij neemt dan ook de band Jonkoklapper mee. Geert Mak vertelt over zijn zojuist verschenen nieuwe boek De levens van Jan Six, en ontdekkingsreizigster en schrijfster Arita Baaijens stelt ons voor aan haar grote inspiratiebronnen. Ellen Deckwitz geeft een spoedcursus gedichten lezen met een nieuw gedicht van K. Michel, en er zijn mooie prijzen te winnen bij de Grote Atlas Contact Boeken-quiz. Kortom: een avond voor de echte lezer en wie dat zou willen worden.

 

Klik hier om kaarten te bestellen.

Boekenparade

Tijdens de Boekenparade staan boeken en verhalen centraal. Het diverse programma bestaat uit evenementen, performances, podiumkunsten, muziek, workshops en een expositie. Ook Manuscripta is dit jaar onderdeel van de Boekenparade: de opening van het boekenseizoen vindt op 3 september plaats in de Tolhuistuin.