Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Als het zaterdag wordt van Nicci French Boek van de Maand april

Het zesde deel in de Frieda Klein-serie van Nicci French is verschenen: Als het zaterdag wordt (ook los te lezen). De literaire thriller Als het zaterdag wordt is nagelbijtend spannend en beklemmend, een must voor alle fans van spannende boeken. Het boek staat in de maand april in de spotlights bij VBK en op Boekenwereld.com.

Wil je Als het zaterdag wordt bestellen? In april bestel je het Boek van de Maand zonder verzendkosten via Boekenwereld.com.

Over Als het zaterdag wordt

Nicci French, Als het zaterdag wordt

 

Bestel nu

De 32-jarige Hannah zit opgesloten in een psychiatrische inrichting nadat ze jaren geleden is veroordeeld voor de moord op haar moeder, stiefvader en jongere broertje. De moorden waren spraakmakend en domineerden de kranten vanwege het gewelddadige karakter ervan.

 

Psychotherapeute Frieda Klein staat bij de mysterieuze Walter Levin in het krijt: een jaar geleden heeft hij ervoor gezorgd dat inspecteur Karlsson zijn baan kon houden in ruil voor een gunst van Frieda. En nu moet Frieda Klein haar schuld inlossen: Walter wil dat ze Hannah bezoekt om te beoordelen of ze daadwerkelijk gestoord is. Maar wanneer Frieda bij de inrichting komt, ontdekt ze dat er toch meer aan de hand is dan in eerste instantie leek…