Nieuwsberichten 16 juni. 2017

Alles wat er was, Hanna Bervoets: Boek van de Maand februari

Zojuist verscheen bij VBK (Atlas Contact) het nieuwe boek van Hanna Bervoets, Alles wat er was. De roman staat deze maand in de spotlights bij VBK.

Bekijk ook de teasertrailer.

Over Alles wat er was

Acht mensen komen op een zondag in een schoolgebouw samen voor de opnamen van een televisieprogramma. Maar die worden nooit gemaakt. Want plotseling klinkt er een knal. Op bevel van de autoriteiten gaan ramen, deuren en gordijnen dicht. En ze blijven dicht. Eerst dagen, dan weken. Samen moeten ze nu zien te overleven. Zonder contact met de buitenwereld. Als die er tenminste nog is.

Als alles wat er was er niet meer is, wat is dan nog de waarde van liefde, loyaliteit en vriendschap?

Lees meer over Alles wat er was op Boekenwereld.com.

Over Hanna Bervoets

Hanna Bervoets schrijft romans, columns en scenario’s. Haar columns voor Volkskrant Magazine, gebundeld in Leuk zeg doei, behoren tot de bestgelezen van Nederland. Na haar debuut Of hoe waarom werd Bervoets uitgeroepen tot Debutant van het Jaar 2009. Haar laatste roman Lieve Céline wordt momenteel verfilmd en werd bekroond met de Opzij Literatuurprijs 2012 voor het beste boek van een Nederlandse schrijfster.

Over Veen Bosch & Keuning (VBK)

VBK is marktleider in de algemene boekenmarkt. Met 14 uitgeverijen brengen we namens onze auteurs de mooiste boeken op de markt. Onze uitgaven beslaan een breed terrein: van romans tot woordenboeken, van poëzie tot spirituele uitgaven en van jeugdboeken tot thrillers.

We werken samen met de retail om ze tot een succes te maken. Daarnaast zoeken we contact met bedrijven die op zoek zijn naar inspirerende (relatie)geschenken, hun propositie willen versterken met onze boeken, tijdschriften of scheurkalenders en plannen hebben met onze content.