Nieuwsberichten 16 juni. 2017

100% Coco New York van Niki Smit Boek van de Maand juni

100% Coco New York is het nieuwe boek in de 100%-serie van Niki Smit over de grappige modeblogger Coco. De 100%-serie is razend populair onder meisjes vanaf 10 jaar. 100% Coco New York is in juni 2016 Boek van de Maand op Boekenwereld.com.

Wil je 100% Coco New York bestellen? In juni bestel je het Boek van de Maand zonder verzendkosten via Boekenwereld.com.

Over 100% Coco New York

Niki Smit, 100% Coco New York

 

Bestel nu

Modeblogger Coco is uitgenodigd om lessen te volgen aan de Teen Vogue University. Hier leert ze alles over de sixties, pied-de-poules en punkie looks. Coco ♥ New York!

 

Vlak voor vertrek komt haar vriendje Bruno met een verwarrende mededeling. Blijft Coco hem trouw of gaat ze de tijger uithangen in New York? ROAR!

 

Coco is vastbesloten een rockende eindcollectie te ontwerpen. Als snel komt ze op het idee voor Style Tiger-T-shirts. Haar volgers willen het ontwerp allemaal hebben, maar zijn haar docenten net zo enthousiast?

Meidenevent in Amersfoort

Op 29 mei was Niki Smit op bezoek bij De Algemene Boekhandel in Amersfoort, waar een 100%-meidenmiddag werd georganiseerd. De drukbezochte middag was een groot feest: de meiden konden workshops mode, nagelstyling en visagie volgen, er was een Q&A met Niki, Niki gaf modeles en signeerde uiteraard haar boek.

 

De pers over de 100% Coco-serie

  • ‘Mijn grote voorbeeld bestaat niet echt. Het is namelijk Coco uit 100% Coco.’ – blogger Emma van @PandaStyleBlog
  • ‘Van alle genomineerde boeken vonden de Senaatsleden dit boek het best geschreven. Het is geloofwaardig, sluit aan bij hun eigen leefwereld en de Senaatsleden leerden er ook nog iets van.’ – Juryrapport van de Nederlandse Kinderjury over 100% Coco Paris

Over Niki Smit

Niki Smit is een veelbekroond schrijfster en illustrator. Ze begon haar schrijfcarrière met 100% Nina, dat in 2006 direct werd bekroond met de Hotze de Roosprijs. Zes andere boeken uit de 100%-serie werden genomineerd voor de Prijs van de Nederlandse Kinderjury in de categorie 10 t/m 12 jaar, en in 2014 won Niki deze prijs met 100% Coco. In 2015 kreeg ze de Pluim van de Nederlandse Kinderjury voor 100% Coco Paris. De 100%-serie is ontzettend geliefd onder meiden.

 

Ook schreef Niki Smit Project Prep: hét meidenboek over technologie en ondernemen. In 2015 gebeurde er iets heel bijzonders: het eerste exemplaar van Project prep werd aangeboden aan niemand minder dan koningin Máxima! Het boek is een initiatief van technisch onderneemster Janneke Niessen.